top of page

Waarvoor kan je bij ons terecht?

In de biolicious kliniek (samenwerkend teamverband van zelfstandige professionals) bekijken we de totale lichaamsaanpak. Ons streefdoel is het optimaliseren van gezondheid, door op zoek te gaan naar de ideale balans tussen structuur, biochemie, emotie en energie (Mind - Body - Soul).

De ideale oplossing om homeostase (balans) te bekomen, schuilt in een combinatie van therapieën, dus multidisciplinair. Ik heb een uitstekend overzicht van therapieën die aanvullend kunnen werken en kan vanuit mijn anamnese detecteren waar je grootste behoefte ligt. Indien nodig verwijs ik je graag naar collega`s die zich op zeer regelmatige basis bijscholen. Ik denk hierbij aan de volgende lichaamsvriendelijke behandelwijzen:

Massage

Personal Training

Familie Opstellingen

Yoga

Voetreflexologie

Transformational Breathing

Lifecoaching

Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC)

Osteopathie icm kinesiology

Cranio-sacraaltherapie

Fytotherapie

Aromatherapie

Homeopathie

Acupunctuur

Paardentherapie

Voor elk van deze domeinen ken ik ervaren en bekwame therapeuten/experts met wie ik samenwerk. We zijn geen concurrenten van elkaar maar willen dat de patiënt/cliënt zo snel mogelijk en op eigen tempo geneest.

Wil je een beter leven creëren, een gezonder lichaam hebben of een nieuwe ervaring beleven? Een Biolicious levensstijl is plezierig, lekker èn gezond!

bottom of page