top of page

Over Mij

Lara Faes,

Ervaringskundige, Bachelor Voorlichting en PR, Gediplomeerd in de Orthomoleculaire Geneeskunde en gediplomeerd Master in de klinische PNI.

 

Ze is geboren en getogen in Genk, spring-in-`t-veld en gezondheidsactiviste.

Ze houdt van reizen, surfen, paardrijden, bikram yoga, bijscholen, wandelen, skateboarden, snowboarden, duiken en klimmen.

In haar vrije weekenden vind je haar vooral in de natuur, bij haar paard en pony, bij vrienden of op uitstap samen met haar dochter Jade en zoontje Senne

In het jaar 2005 kreeg Lara een auto-ongeval. In het jaar 2006 volgde een wintersport-ongeval en op het einde van dat jaar stierf haar teerbeminde oma.

 

“In 2001 was ik afgestudeerd als bachelor in Voorlichting en PR aan Hogeschool Limburg (nu PXL).  5 jaar lang werkte ik in deze sector.

Op mijn 30 ste nam mijn leven een andere wending. De belangrijkste vraag die ik vanaf toen altijd stelde was: hoe geraak ik van die pijn af?”

 

“Een hele revalidatie, maar de gezondheidsvragen bleven”

Op zoek naar antwoorden kwam Lara bij de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde terecht en kwam in aanraking met klinische PNI. “Dat was precies waar ik naar op zoek was: met PNI werk je niet alleen met voeding of voedingssupplementen maar op alle niveau`s, de mens wordt als geheel benaderd. Bovendien kreeg ik de wetenschappelijke onderbouwing die ik nodig had. Alles viel op zijn plaats.”

 

“Geluk bereik je alleen door te werken op alle niveaus"

bottom of page