top of page

“In tegenstelling tot wat velen lijken te denken, zitten gezondheid en ziekte niet alleen maar in onze genen."

De klinische PNI leert dat de epigenetica een stuk belangrijker is. Vanuit deze optiek is er veel meer mogelijk dan je denkt. We zijn onze genen niet, we hebben er juist veel invloed op. En het mooie is dat met alleen voeding en beweging al heel veel mogelijk is.

 

“We hebben juist veel invloed op onze genen”

 

De conclusie? Soms moet je het roer omgooien, dat heb ik zelf ook gedaan. Als ervaringskundige en PNI-professional in wording, kan ik daarom mensen begeleiden bij die belangrijke stap. Het begint allemaal met evolutionaire voeding, beweging en inzicht  in de eigen problematiek. De klinische PNI* geeft mij zo alle handvatten om mensen gezonder en dus gelukkiger te maken.”

 

“Its all about passion”

 

Nu leeft ze haar grootste passie, en dat is mensen enthousiast maken en inspireren om gezonder en bewuster te leven. Daarom behandelt ze patiënten/cliënten, organiseert ze lezingen en workshops over hoe je met leefstijlverandering, gezonde voeding, superfoods, ontgiftingskuren, voedingssupplementen èn een healthy mind-set klachten kan voorkomen en in vele gevallen verhelpen.

Untitled.png
LaraFaes.jpg
IMG_3063.JPG
6dcd0d29-f872-4fb9-9a44-cd1fa9cc11b6_edi
bottom of page