top of page

Za. 5 Mrt, 2022 (uur nog af te spreken)

|

bij je thuis (excl. € 0,5/km-vergoeding)

Biolicious lifestyle check-up bij je thuis

Word bewust van de vele, vaak verborgen nadelen van producten uit de supermarkt. Dankzij deze check-up word je bewust van de verdoken verontreiniging in de ruimste zin van het woord en neem je het heft voortaan zelf in eigen handen.

Biolicious lifestyle check-up bij je thuis
Biolicious lifestyle check-up bij je thuis

Time & Location

Za. 5 Mrt, 2022 (uur nog af te spreken)

bij je thuis (excl. € 0,5/km-vergoeding)

About the event

PROMOTIE: Nu tijdelijk kennismakingsprijs voor 100 euro ipv 120 euro!!

Waar traditie en instinct ons vroeger van giftige paddenstoelen en slecht verteerbare planten weghielden, laten we ons nu verleiden door marketingtechnieken of kreten, zoals: 'Geen suiker toegevoegd', 0 % vet, glutenvrij, vegan, etc.

Je wilt gezond leven en zonder dat je het weet hebben de fabrikanten je beet. Fabrikanten zijn niet altijd eerlijk over hun producten en laten niet het achterste van hun tong zien. Ze hebben tal van mogelijkheden om onsympathiek klinkende stoffen te verzwijgen of met onschuldig klinkende termen te verhullen. Hetzelfde geldt voor schoonmaakproducten etc. 

Gedurende 1,5u inspecteer ik je kasten en turen we samen naar de kleine lettertjes op de etiketten. Ook maak ik je erop attent dat je lichaam kan opzwellen (vocht vasthouden/toxines overload) bij gebruik van bepaalde producten. Interessant!

P.S. 100 euro betaald = ingeschreven (onder vermelding van Naam, Datum en Naam - van event -) (prijs is exclusief km-vergoeding)

IBAN BE96 0688 9787 8305

Voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming bij hun ziekenfonds, gelieve even contact op te nemen met mij.

Ruilhandel of een schenking (met vermelding schenking) naar vermogen is mogelijk ♡

Tickets

  • lifestyle check-up @your home

    €100.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page